Cover design (test)-01.jpg
percuma v2-01.png

sERTAI SEKARANG SECARA

 

Adakah korang terdiri dari golongan berikut?

graduate-01.png

Fresh Graduate

Untitled-5-01.png

Kerja Dah Lama
Tapi Gaji Still Sama

workload-01.png

Gaji Sikit, Tapi 
Workload Banyak

 

Jika Ya, Pernah Tak Alami Masalah macam ni

shutterstock_196378280

"Susah Cari Kerja"

"Kawan-kawan gaji masyuk  tapi kenapa aku still sama?"

"Dapat offer tapi gaji tak best"

"Pernah request naik gaji tapi kena reject"

"Berapa biasanya gaji bidang aku?"

"Macam mana nak request expected salary time interview?"

sERTAI KELAS

TIPS NEGO GAJI

+ sesi pra-rekod online course oleh

CEO Maukerja sendiri!

PERCUMA -01.png

+ Pelajari 4 Tips Nego Gaji daripada CEO!

+ Eksklusif Invitation Ke Facebook Group Private!

Mr Ray Hensem-01.png

+ Pilihan sesi belajar yang fleksibel! Tidak terikat dengan satu waktu!

 
 

Content kelas

job-interview.png

Kena Face-To-Face

Sediakan Peluru

help.png

Bertanya Soalan

add-file.png
Biar lebih, Jangan
kurang
 
Business Conversation

Kenapa nego gaji ni penting?

Gaji first job sangat penting untuk kita demand gaji lebih tinggi untuk next job

Supaya dapat gaji yang berbaloi dengan kerja yang korang lakukan

Korang berhak naik gaji! Tuntut hak korang!

Supaya masalah kewangan takkan jadi isu dalam hidup 

 
Gradient Mearah (lighter)-01.jpg

Feedback Peserta

reviews-16.png
reviews-03.png
reviews-02.png
reviews-01.png
reviews-04.png
reviews-06.png
reviews-05.png
reviews-07.png
reviews-08.png
reviews-11.png
reviews-12.png
reviews-09.png
reviews-10.png