background-01-01.jpg

Jenis A

SENJATA YANG PERLU ADA UNTUK MEMBERANIKAN DIRI UNTUK NEGO GAJI

022-man.png

Personaliti  korang iaitu "berani untuk kongsi idea" tak bermaksud boleh selamba je nak mintak naik gaji. Salah satu cara yang korang boleh buat adalah:

Apa-apa kerja yang korang buat, korang kena rekodkan sebab ini la peluru yang korang akan guna bila nak mintak naikkan gaji. Tapi, bukan semua korang kena cakap tau. Ada peluru yang boleh kuburkan hasrat korang nak naik gaji tau. Pastikan korang tau nak guna peluru yang mana.

Taktau nak bezakan? Join je kelas online kami. CEO Maukerja sendiri akan ajar macam mana nak sediakan peluru. Jom join sekarang! 100 pelajar terawal akan mendapat Buku Latihan Tips Nego Gaji secara percuma. Tekan je Butang kuning bawah ni!

hubungi

Contact Number:  +603 22424822 / +603 22424922

Whatsapp Number:  +6018 9666610  

 

Advertising Questionsales@ajobthing.com

Other mattershello@ajobthing.com

Office address:  Agensi Pekerjaan Ajobthing Sdn Bhd

                           Wisma Uoa 221, Jalan Pinang, 

                           50450 Wilayah Persekutuan

                           Kuala Lumpur, Malaysia

SoCial media

  • Logo MK_putih(muka)-01
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok