Cara korang pakai beg boleh tentukan berapa gaji korang akan naik tahun ni

cara pakai beg-01.jpg
cara pakai beg-02.jpg
cara pakai beg-03.jpg
cara pakai beg-04.jpg

Berdasarkan jawapan ujian personaliti anda...

JENIS A

Korang adalah seorang yang berani untuk kongsikan idea anda. Tetapi, apa yang kurang dalam diri korang adalah takut untuk mencuba. Jangan jadikan ini sebagai penghalang anda untuk terus maju! Korang memang mempunyai impian untuk mendapat gaji yang lebih tinggi di tempat kerja. Ini adalah perkara yang sangat baik.Admin syorkan anda untuk membaca ini> SENJATA YANG PERLU ADA UNTUK MEMBERANIKAN DIRI UNTUK NEGO GAJI

JENIS B

Korang jenis berpendirian tegas! Korang akan memastikan semua yang korang lakukan dapat memenuhi standard. Tapi, korang ni mungkin jenis yang over confident & mungkin boleh buatkan korang terlepas pandang beberapa point penting semasa nak nego gaji. Bahaya ni. Admin syorkan korang baca >SELAIN MASA & TEMPAT, JANGAN PANDANG RENDAH PERKARA NI SEMASA NAK NEGO GAJI 

JENIS C

Anda lebih cenderung untuk mengambil langkah satu per satu/ seorang yang sangat teliti. Berita baik! korang sangat berhati-hati. Berita buruk! Korang terlalu berhati-hati. Sikap korang ni akan buatkan korang takut untuk mencuba sesuatu. Korang tak suka kejutan & suka prepare awal-awal. bila borak pasal naik gaji, kalau korang tak prepare, korang rela lupakan je. JANGAN! Nego gaji tu hak korang. Admin sarankan korang baca ni > APA YANG  PERLU KORANG PREPARE UNTUK NEGO GAJI

JENIS D

Korang ni seorang yang pemalu. Bila timbul topik pasal gaji, korang lebih selesa mendiamkan diri sebab tak tahu korang ni layak ke tak untuk dapatkan kenaikkan gaji. Korang tak akan tanya langsung masa sesi nego gaji. Mana boleh macam ni. Admin suggest korang baca dulu point ni> KENAPA PENTINGNYA BERTANYA SEMASA NEGO GAJI

 
 
 
 

hubungi

Contact Number:  +603 22424822 / +603 22424922

Whatsapp Number:  +6018 9666610  

 

Advertising Questionsales@ajobthing.com

Other mattershello@ajobthing.com

Office address:  Agensi Pekerjaan Ajobthing Sdn Bhd

                           Wisma Uoa 221, Jalan Pinang, 

                           50450 Wilayah Persekutuan

                           Kuala Lumpur, Malaysia

SoCial media

  • Logo MK_putih(muka)-01
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok