Adakah korang terdiri dari golongan berikut?

Content kelas

Jenis A

Anda seorang yang jujur ​​& akan mengaku yang gaji tidak mencukupi. Satu-satunya cara yang anda fikir anda dapat memperoleh kenaikan gaji adalah dengan kerja keras. Tetapi, sebenarnya,, untuk menaikkan gaji anda, kerja keras tidak mencukupi, anda masih memerlukan teknik yang betul untuk nego gaji dengan HR / Boss anda. Bayangkan setiap HR / bos di setiap syarikat telah menemubual berapa calon setiap hari? bayangkan berapa banyak orang yang cuba melakukan nego gaji dengan HR / boss anda setiap hari? jika anda tidak menggunakan teknik dan strategi yang betul, bagaimana anda boleh menjadi yang terbaik? Jom baca ni> teknik yang betul untuk memperjuangkan gaji yang lebih tinggi semasa wabak ini

Jenis B

Anda seorang yang suka berbual, suka menarik perhatian orang lain dengan pakaian, kereta, kediaman anda, gambar percutian yang disiarkan di media sosial. Ini boleh mempengaruhi penjimatan hidup harian anda & pemikiran gaji nego dengan bos anda selalu ada di fikiran anda tetapi tidak pernah mahu mencubanya. Mungkin suatu hari nanti, anda tidak mempunyai keyakinan atau malu untuk berdepan dengan Majika/HR . Anda kena faham, nego gaji dalam kerjaya adalah perkara yang sangat biasa, tetapi untuk meningkatkan kadar kejayaan anda semasa berunding,, anda perlu menggunakan peluru yang tepat untuk menyerang, dan anda perlu melakukan banyak persiapan sebelum anda memulakan bahagian nego anda. Admin fikir ini sesuai untuk anda membantu perjalanan anda ke gaji nego> Apa yang perlu anda persiapkan sebelum memulakan rundingan gaji anda?

Jenis C

Sekiranya anda memilih ini, berita baik, peluang anda mendapat kenaikan tahun ini lebih tinggi. Anda adalah orang yang inovatif, berfikiran maju, dan berani anda cenderung memproses maklumat secara abstrak dan imaginatif. Tahniah kerana menjadi DIRI ANDA! Anda cemerlang berbanding yang lain, sekarang pertanyaan admin kepada anda adalah, adakah anda rasa gaji anda setanding dengan performance anda? Atau pernah terpfikir layak tak untuk dapat gaji yang lebih tinggi, tetapi anda tidak pasti bagaimana memulakan rundingan dengan HR / boss anda? Sekiranya anda mempunyai kebimbangan seperti ini, jom Admin nak share benda ni dengan anda> Mendapat gaji yang lebih tinggi daripada yang anda fikirkan

Jenis D

Sekiranya anda jenis ini, anda lebih suka meneroka sendiri dan memutuskan perkara yang betul tanpa berunding dengan sesiapa. Anda adalah orang yang suka mengikut naluri diri, oleh sebab itu anda mempunyai kemungkinan besar untuk gagal dalam perundingan gaji kerana kekurangan persediaan. Tetapi jangan risau, masih ada peluang untuk melakukan rundingan gaji pusingan kedua anda. Dengan persediaan yang lebih baik, Admin yakin anda akan mempunyai peluang kejayaan yang lebih tinggi. Admin mengesyorkan anda membaca ini> jangan mulakan gaji nego melainkan anda menyediakan semua perkara ini!

Cover design (test)-01.jpg

Upgrade Ilmu Nego Gaji Korang
Pilih Waktu Yang Sesuai Dengan Korang!

sERTAI SEKARANG SECARA

Fresh Graduate

Kerja Dah Lama
Tapi Gaji Still Sama

Gaji Sikit, Tapi 
Workload Banyak

shutterstock_196378280

Jika Ya, Pernah Tak Alami Masalah macam ni

"Susah Cari Kerja"

"Kawan-kawan gaji masyuk  tapi kenapa aku still sama?"

"Dapat offer tapi gaji tak best"

"Pernah request naik gaji tapi kena reject"

"Berapa biasanya gaji bidang aku?"

"Macam mana nak request expected salary time interview?"

sERTAI KELAS

+ sesi pra-rekod online course oleh

CEO Maukerja sendiri!

+ Pelajari 4 Tips Nego Gaji daripada CEO!

+ Eksklusif Invitation Ke Facebook Group Private!

+ Pilihan sesi belajar yang fleksibel! Tidak terikat dengan satu waktu!

TIPS NEGO GAJI

Kena Face-To-Face

Sediakan Peluru

Bertanya Soalan

Biar lebih, Jangan
kurang
Business Conversation

Kenapa nego gaji ni penting?

Gaji first job sangat penting untuk kita demand gaji lebih tinggi untuk next job

Supaya dapat gaji yang berbaloi dengan kerja yang korang lakukan

Korang berhak naik gaji! Tuntut hak korang!

Supaya masalah kewangan takkan jadi isu dalam hidup 

Gradient Mearah (lighter)-01.jpg

Feedback Peserta

reviews-16.png
reviews-03.png
reviews-02.png
reviews-01.png
reviews-04.png
reviews-06.png
reviews-05.png
reviews-07.png
reviews-08.png
reviews-11.png
reviews-12.png
reviews-09.png
reviews-10.png
 

hubungi

Contact Number:  +603 22424822 / +603 22424922

Whatsapp Number:  +6018 9666610  

 

Advertising Questionsales@ajobthing.com

Other mattershello@ajobthing.com

Office address:  Agensi Pekerjaan Ajobthing Sdn Bhd

                           Wisma Uoa 221, Jalan Pinang, 

                           50450 Wilayah Persekutuan

                           Kuala Lumpur, Malaysia

SoCial media

  • Logo MK_putih(muka)-01
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok