UNTUK 100 TERAWAL SAHAJA

TEKNIk

NEGO GAJI

 
 

Adakah korang terdiri dari golongan berikut?

Fresh Graduate

Kerja Dah Lama
Tapi Gaji Still Sama

Gaji Sikit, Tapi 
Workload Banyak

Jika Ya, Pernah Tak Alami Masalah macam ni

shutterstock_196378280

"Susah Cari Kerja"

"Kawan-kawan gaji masyuk  tapi kenapa aku still sama?"

"Dapat offer tapi gaji tak best"

"Pernah request naik gaji tapi kena reject"

"Berapa biasanya gaji bidang aku?"

"Macam mana nak request expected salary time interview?"

sERTAI KELAS

+ sesi pra-rekod online course oleh

CEO Maukerja sendiri!

+ Pelajari 4 Tips Nego Gaji daripada CEO!

+ Eksklusif Invitation Ke Facebook Group Private!

+ Pilihan sesi belajar yang fleksibel! Tidak terikat dengan satu waktu!

TIPS NEGO GAJI

 
 

Content kelas

Kena Face-To-Face

Sediakan Peluru

Bertanya Soalan

Biar lebih, Jangan
kurang
 
Business Conversation

Kenapa nego gaji ni penting?

Gaji first job sangat penting untuk kita demand gaji lebih tinggi untuk next job

Supaya dapat gaji yang berbaloi dengan kerja yang korang lakukan

Korang berhak naik gaji! Tuntut hak korang!

Supaya masalah kewangan takkan jadi isu dalam hidup 

Gradient Mearah (lighter)-01.jpg

Feedback Peserta

reviews-16.png
reviews-03.png
reviews-02.png
reviews-01.png
reviews-04.png
reviews-06.png
reviews-05.png
reviews-07.png
reviews-08.png
reviews-11.png
reviews-12.png
reviews-09.png
reviews-10.png

hubungi

Contact Number:  +603 22424822 / +603 22424922

Whatsapp Number:  +6018 9666610  

 

Advertising Questionsales@ajobthing.com

Other mattershello@ajobthing.com

Office address:  Agensi Pekerjaan Ajobthing Sdn Bhd

                           Wisma Uoa 221, Jalan Pinang, 

                           50450 Wilayah Persekutuan

                           Kuala Lumpur, Malaysia

SoCial media

  • Logo MK_putih(muka)-01
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok