background-01-01.jpg

Jenis D

Kenapa pentingnya tanya soalan? Sebab, kalau korang tak tanya apa apa, HR atau boss akan ingat korang ni tak serious dalam bekerja. In fact, boss akan risau sebab kalau korang tak boleh nak nego gaji, macam mana korang nak tanya soalan dekat customer? Ingat boss tak risau ke? jangan la segan sampai tanya pun taknak
 

012-businessman.png

Kalau taktau nak tanya apa, join je kelas Tips Nego Gaji kami! Jangan malu nak join, 100 pelajar terawal yang tak malu akan mendapat Buku Latihan Tips Nego Gaji secara percuma ! Tekan je butang kuning bawah ni!

hubungi

Contact Number:  +603 22424822 / +603 22424922

Whatsapp Number:  +6018 9666610  

 

Advertising Questionsales@ajobthing.com

Other mattershello@ajobthing.com

Office address:  Agensi Pekerjaan Ajobthing Sdn Bhd

                           Wisma Uoa 221, Jalan Pinang, 

                           50450 Wilayah Persekutuan

                           Kuala Lumpur, Malaysia

SoCial media

  • Logo MK_putih(muka)-01
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok