background-01-01.jpg

Jenis C

Personaliti korang yang detailed oriented dan suka prepapre akan buatkan korang takde masalah untuk nak menggunakan tips pertama iaitu Face to Face.


Tetapi, ini akan membuatkan korang susah nak jawab bila ditanya soalan sensitif semasa nego gaji. Nak-nak kalau korang tak prepare nak kena tanya apa-apa, habis lah peluang nak naik gaji

 

001-girl.png

Jom belajar apa soalan soalan yang patut ditanya semasa nak nego gaji dengan join kelas Tips Nego Gaji kami. Cepat cepat tekan butang bawah ni sebab 100 pelajar terawal akan mendapat Buku Latihan Tips Nego Gaji secara percuma!

hubungi

Contact Number:  +603 22424822 / +603 22424922

Whatsapp Number:  +6018 9666610  

 

Advertising Questionsales@ajobthing.com

Other mattershello@ajobthing.com

Office address:  Agensi Pekerjaan Ajobthing Sdn Bhd

                           Wisma Uoa 221, Jalan Pinang, 

                           50450 Wilayah Persekutuan

                           Kuala Lumpur, Malaysia

SoCial media

  • Logo MK_putih(muka)-01
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok